ΠΡΟΪΟΝΤΑ FIORENTINI

Fiorentini-Logo

Από το 1978 η εταιρία Ing.O.Fiorentini Spa σχεδιάζει και παράγει βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού και βρίσκεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις κορυφαίες Ιταλικές και Ευρωπαϊκές εταιρίες στον τομέα αυτό.

Η FIORENTINI έχει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, καταρτίζεται από μια σπουδαία ομάδα ανθρώπινου δυναμικού, επικεντρωμένη στις ανάγκες των πελατών καθώς και στην συνεχή βελτίωση των προϊόντων της.

Παράλληλα, δεσμεύεται να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών, ώστε να έχει την δυνατότητα να προτείνει το καλύτερο δυνατό όσον αφορά τα παρεχόμενα προϊόντα αλλά και τις τεχνικές-εμπορικές λύσεις.

Οι μηχανικοί της FIORENTINI έχουν την δυνατότητα να μελετήσουν και να παρέχουν λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε συγκεκριμένο πρόβλημα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να απαντήσουν αποδοτικά στις μεγαλύτερες ανάγκες στον τομέα καθαρισμού, καθώς και σε όποιες άλλες εφαρμογές χρειάζεται η αγορά, με επαγγελματισμό και ανταγωνιστικότητα.

Η FIORENTINI είναι συνώνυμη της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Θεωρείται ορόσημο στον χώρο μηχανημάτων καθαρισμού διότι προσφέρει εξοπλισμό ανώτατης ποιότητας που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών.

Τα μηχανήματά της είναι παγκοσμίως γνωστά για το πόσο στιβαρή και ισχυρά είναι. Η εταιρία μπορεί με υπερηφάνεια να εγγυηθεί ότι όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ιταλία! Η εταιρία Ing.O.Fiorentini Spa παράγει τα προϊόντα της σε τρεις ξεχωριστές βιομηχανικές μονάδες που βρίσκονται στην Piancaldoli ,στην Kastel San Pietro Terme και στην Pietramala της Ιταλίας. Στην εταιρία επίσης ανήκουν τα δύο υποκαταστήματα πωλήσεων που βρίσκονται στο Μιλάνο και στην Ρώμη.

Τα νέα μοντέλα των μηχανημάτων προσφέρουν μοντέρνες λύσεις, εκμεταλλευόμενα τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Ως αποτέλεσμα, τα προϊόντα είναι πρακτικά, λειτουργικά και κομψά.

Ως μέρος της συνεχούς βελτίωσής της, παράγει ένα μεγάλο εύρος καθαριστικών μηχανημάτων ικανά να ικανοποιήσουν κάθε συγκεκριμένη απαίτηση, όπως αναρροφητικά σάρωθρα, μηχανήματα έλξης βάρους έως και 5000kg, σάρωθρα δρόμων, μια μεγάλη σειρά ηλεκτρικών σκουπών, μηχανήματα πλυσίματος δαπέδου, καθώς και μηχανήματα καθαρισμού ταπήτων.