ΠΡΟΪΟΝΤΑ SKYJACK

skyjack-logo-vector

Η Skyjack ιδρύθηκε το 1985 και από τότε έχει διατηρήσει μια πολύ καλή φήμη εξαιτίας της ποιότητας και της αξιοπιστίας των προϊόντων της. Έγινε ηγέτης στη αγορά με το να προσφέρει χαρακτηριστικά που συνδυάζουν  την ανθεκτικότητα με την ποιότητα και την πρακτικότητα.

Με αυτό τον τρόπο έκαναν τα προϊόντα τους παγκοσμίως γνωστά   για την αξιοπιστία τους.

Μέσα στα τελευταία 30 χρόνια η Skyjack  παρήγαγε πολλά πρωτότυπα εξαρτήματα για τις πλατφόρμες τις αλλά  και πλατφόρμες νέου τύπου  όπως ψηλές και  στενές πλατφόρμες  σαν την SJIII 3226.

Το 1994 η εταιρεία έγινε δημόσια εταιρεία  και συντόμως μετά από αυτό συνέχισε να πρωτοπορεί  δημιουργώντας  αρθρωτές πλατφόρμες.

Το 2002,η Skyjack έγινε μέλος  της εταιρείας Linamar,μιας  διαφοροποιημένη παγκόσμιας  κατασκευαστικής εταιρεία  με προϊόντα υψηλής τεχνικών

Η Linamar έχει πάνω από 28,600 υπαλλήλους σε 60 χώρους παραγωγής,8 κέντρα ερευνάς &  ανάπτυξης και 25 γραφεία πωλήσεων  σε 17 χώρες της Βόρειας και Νότιας Αφρικής ,της Ευρώπης και της Ασίας.

Το 2007 και το 2008,η Skyjack απέκτησε 2 σειρές τηλεσκοπικών πλατφορμών. Μια από την Carelift Equipment που χρησιμοποιεί  εταιρική ταυτότητα ΖoomBoom και ακόμα μια από την Volvo Material handling υπό την εταιρική ταυτότητα VR Branding.

Η Skyjack είχε ένα έτος ορόσημο το 2013 καθώς κατασκεύασε έναν σημαντικό αριθμό από τα  πιο γνωστά   μηχανήματα της και έγινε οίκος των πιο δημοφιλή ψαλιδωτών ανυψωτικών πλατφορμών στον κό σμο.

Σήμερα η Skyjack  υπερηφάνα παρέχει  σε εταιρείες ,εύκολη πρόσβαση σε εξοπλισμό διαχείρισης υλικού ώστε να μεγιστοποιήσουν την χρησιμότητα των προϊόντων  και την επιστροφή στην επένδυση τους.