ΠΡΟΪΟΝΤΑ HELI

heli-logo

6ος κατασκευαστής  παγκοσμίως

Μηχανήματα που πουλήθηκαν μέσα στο 2021:
0
Παρουσία Σε
χώρες
0

Η Anhui HELI Co. Limited   είναι η κύρια θυγατρική του ομίλου Heli, που ειδικεύεται στην κατασκευή  βιομηχανικών μηχανημάτων. 
Εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης το 1996, με μετοχικό κεφάλαιο 514 εκατομμύρια γουάν.

Οραμα:

Το “Lifting the future” ως αποστολή, αυτό πρώτα αντιπροσωπεύει μια ευθύνη. Ως η κορυφαία μάρκα(Νο 1 )  στην Κίνα στην κατασκευή  περονοφόρων ανυψωτικών προιόντων, η HELI στοχεύει να επεκταθεί διεθνώς για να γίνει σημαντικός παίκτης στην παγκόσμια σκηνή.

Στοχος

Το 2006 η HELI μπήκε με επιτυχία στις 10  κορυφαίες εταιρειες κατασκευης βιομηχανικων  μηχανήματων του κόσμου.Σήμερα, ο βραχυπρόθεσμος στόχος της εταιρειας είναι η αναρρίχηση στους 5 κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων στον κόσμο και να συνεχίσει  να βελτιώνει τα προϊόντα και την τεχνογνωσία.

 

HELI EUROPE,

Κοντά σε όλες τις ανάγκες σας…

Η HELI EUROPE είναι το ευρωπαϊκό τμήμα του ομίλου HELI.

Ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2014. Οι εγκαταστάσεις της Heli Europe βρίσκονται στο σταυροδρόμι της Ευρώπης, στη βόρεια Γαλλία, στην καρδιά του επιχειρηματικού πάρκου Eurocap de Coquelles (62231).

Χάρη σε ένα μεγάλο απόθεμα διαθέσιμων μηχανημάτων και έναν πολύ μεγάλο αριθμό ανταλλακτικών, μπορεί να ανταποκριθεί  στα αιτήματα και τις ανάγκες των πελάτων με πολύ μεγάλη αμεσότητα.