Όροι και Προϋποθέσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την παρούσα ιστοσελίδα. Η χρήση της ιστοσελίδας vourloumis.com συνεπάγεται τη αποδοχή των παρακάτω όρων. Εάν για οποιοδήποτε λόγω δεν αποδέχεστε τους όρους χρήσης, παρακαλείστε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης

Το σύνολο της παρούσας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, εικόνων, κειμένων, γραφικών, κώδικα, σχεδίων, ειδήσεων απεικονίσεων, παρερχομένων υπηρεσιών και κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της vourloumis.com και διέπεται από τις ελληνικές, κοινοτικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Κατά συνέπεια, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του δικαιούχου. Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνο αντίγραφου τμήματος του περιεχομένου σε απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μόνο για προσωπική και σε καμία περίπτωση για δημόσια ή εμπορική χρήση, χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το vourloumis.com, χωρίς να θίγονται με οποιονδήποτε τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Ευθύνη

Το περιεχόμενο του vourloumis.com παρέχεται “ως έχει”, άνευ οποιοσδήποτε είδους εγγύηση. Το vourloumis.com δεν εγγυάται με κανένα τρόπο πως οι υπηρεσίες, οι σελίδες, τα περιεχόμενα και οι επιλογές θα παρέχονται χωρίς σφάλματα, χωρίς διακοπή και πως τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το vourloumis.com δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η ιστοσελίδα μας, ή οποιοδήποτε άλλη συγγενική ιστοσελίδα, ή ότι οι servers μέσω των οποίων έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της, δεν περιέχουν «ιούς».

Το vourloumis.com έχει το δικαίωμα να τροποποιεί και να διακόπτει μόνιμα ή προσωρινά μέρος ή ακόμα και το σύνολο των παρερχομένων υπηρεσιών με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες.

εφόσον συνεχίζουν τη χρήση θεωρείται ότι αποδέχονται τους νέους όρους χρήση. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να μην χρησιμοποιούν την ιστοσελίδας